LEDENVERGADERING 8 MEI 20.00 uur

 

Hierbij willen wij onze leden graag uitnodigen voor de jaarlijkse ledenvergadering op woensdag 8 mei aanvang 20.00 uur. De deuren gaan om 19.45 uur open.

 

 

WIJKVERENIGING PLAN OOST uitnodiging ledenvergadering 8 mei 2019 2
PDF – 7.1 KB 45 downloads
NOTULEN LEDENVERGADERING 16 MEI 2018
PDF – 100.4 KB 39 downloads
JAARVERSLAG 2018
PDF – 100.2 KB 35 downloads

Nieuws

Koningsdag 2019!

Ook dit jaar staat Koningsdag bij ´t Oosthonk weer voor plezier. Dit jaar nog meer dan de afgelopen jaren. In 2019 pakken we namelijk uit met naast de traditionele spelletjes voor de kinderen ook een live band en DJ. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, u kunt vanaf 15.30 uur terecht bij onze barbecuewagen voor een versgebakken hamburger. Of uiteraard voor de traditionele hotdog. Vanaf 16.00 tot 17.00 uur worden vermaakt met de playlist van DJ DAAN om vervolgens door te stomen naar het optreden van the Guys Next Door.

 

WIJ ZOEKEN NOG HELPENDE HANDEN! Lijkt het u leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan dit spektakel (hoeft niet de hele middag, een uurtje volstaat ook), laat het ons weten via info@oosthonk.nl

Wij zoeken nog mensen voor begeleiding bij de spelletjes, bemanning EHBO, de bbq. Dus nogmaals lijkt het u leuk en wilt u meehelpen aan een leuke dag voor en door de buurt? Meldt u snel aan.

 

Opfrisbeurt t Oosthonk!

De laatste weken is er keihard gewerkt om 't Oosthonk een eigentijdse frisse look te geven. Met hulp van Erkamp Projectservices zijn de vloer en wanden aangepakt. Inmiddels zijn we ook voorzien van een fantastisch nieuw filmscherm en beamer. Reden genoeg om eens een kijkje te komen nemen tijdens de diverse activiteiten!

Nieuwe activiteiten

In 2019 zullen we ons aanbod van activiteiten verder gaan uitbreiden. Voor nu zijn er plannen om filmmiddagen voor de jeugd te gaan organiseren. Ook willen wij, bij voldoende animo, de mogelijkheid gaan bieden om met elkaar sportevenementen te gaan kijken (denk hierbij aan Formule 1 of het WK voetbal voor vrouwen). 

Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder uw steun. Bent u nog geen lid, vul dan zo spoedig mogelijk hier uw gegevens in en wordt lid!